wal

OneCall åpner sin første fysiske butikk

OneCall går motstrøms og åpner sin første fysiske butikk. I en tid der stadig flere butikker må dra ned gitteret for godt, ser OneCall muligheter. I forbindelse med deres (nesten) nye produkt, NestenNy, åpner de nå en pop-up konseptbutikk i Kongens gate 24 i Oslo.

- Dette er første gangen vi inviterer kunder og andre til OneCalls fysiske hjem. Målet er først og fremst å bryte alle barrierer for forbruker til å velge en NestenNy-telefon ved å gi de muligheten til å se og prøve de brukte telefonene som selges gjennom vår nettside, og selvfølgelig også å bli bedre kjent med kundene våre, sier Trine Norheim Rake, markedssjef i OneCall.

I butikken vil man kunne se på mer enn nesten nye telefoner, og det er lagt opp til ulike aktiviteter hver dag. Her blir det blant annet klær fra Fretex, live Nesten Ny-podcast med Jan Thomas og Einar Tørnqvist, mulighet til å bytte ditt brukte deksel med et annet brukt deksel, tips og triks for å ta vare på mobiltelefonen din og masse andre rimelige smarte ting.

We Are Live er byrået bak pop-up-konseptet. Andreas Borgen, rådgiver og partner, utdyper:

- OneCall er kjent for enkelhet og sitt sterke prisfokus. NestenNy-konseptet tilbyr brukte telefoner til en billigere penge. Det er smart, både for lommeboka og miljøet. Vi skal invitere eksisterende og potensielle kunder hjem til OneCall, og begeistre med fine merkevare-opplevelser og gode tilbud på NestenNy-telefoner.

 Flere og flere butikker legges ned

 
- OneCall vil alltid være tilgjengelig på nett, og det skal vi fortsette å være, men det er også viktig å møte kundene våre fysisk, for eksempel gjennom sponsorater eller pop-up-butikker, sånn som nå, sier Trine.

- Det er jo en kjent sak at mange aktører satser tyngre på nett enn på fysisk retail for å overleve, men vi har fortsatt sterk tro på den verdien som ligger i å skape fysiske møteplasser mellom merkevare og forbruker. Det er fortsatt en uslåelig måte å bygge sterke relasjoner til kunden på, sier Andreas.

Trine i OneCall er enig med Andreas, og tilføyer:

- Vi gleder oss veldig til å engasjere og interagere med kundene våre i vår splitter nye pop-up, og med stolthet vise hvorfor det er smart å være kunde hos OneCall. Og for de som er interessert i gode tilbud eller undrer seg over noe, så er dette en fantastisk anledning til å møte Norges beste kundeservice. 

 OneCalls pop-up shop ligger i Kongens Gate 24 og vil være åpen fra 9. mars til 6. april.