wal

Nye ansatte i WAL

2021-06-18

- Det er mye spennende som skjer om dagen, både med tanke på ansatte, kunder og nye lokaler. Vi har et økende fokus på design og ser også at det er en stadig større etterspørsel etter film som kan produseres raskt og godt, og at den kompetansen er verdifull å ha på huset, forteller byråleder Herman Stormyr

Marte Langfjæran er ansatt som lead designer og kommer fra McCann. Hun har fått ansvaret for designerne og skal jobbe med å løfte det visuelle i hele byrået. Petter Elstein Knutsen er ansatt som innholdsprodusent og har jobbet med film og innhold hos blant annet NRK P3 og United Screens. 

Det er også rekruttert to nye prosjektledere. Elisabeth Austheim kommer fra SMFB og Karoline Bakke har tidligere jobbet som koordinator i WAL. I tillegg har byrået fått tilbake Even Moe Sognar, som har hatt et kort opphold i rekrutteringsbransjen.

- Nye folk og nye lokaler gir en revitalisering til hele byrået. Det nye lokalet er designet etter våre behov, helt fra scratch, så da har vi et lokale der det er tilrettelagt for samarbeid på tvers av avdelinger og fagdisipliner. Nå gleder vi oss til å invitere til innflytningsfest og sniklesing utover høsten, så får vi håper det blir like suksess som sist, da 28 stykker gikk fra festen med nyspekka tatovering.


Vedlagt bilde:

f.v Even Moe Sognar, Karoline Bakke, Marte Langfjæran, Elisabeth Austheim og Petter Elstein Knutsen.