wal

Til deg som ikke skal bli verdensmester


Januar forbindes med mål om nye og bedre vaner. Heldigvis er det godt å bli minnet på at ikke alle skal bli verdensmestere. For folk flest holder det å bare spise litt sunnere - og Extra hjelper deg godt på vei. 

Kampanjen består av en hovedfilm til tv, egne uttak til digitale kanaler, utendørsboards, buss, radio, uttak i butikk, digitale annonser og innhold til SoMe og egne nettsider.

Hovedfilmen har hekkeløper og verdensmester Karsten Warholm i hovedrollen. Filmen er produsert av Einar Film med Axel Hennie på regi, og We Are Live står for konsept og idé. 

– Toppidrettsutøvere og kanskje spesielt verdensmestere lever ganske annerledes liv enn alle oss andre. For å si det mildt. Dette ble utgangspunktet for filmen der vi karikerer hverdagen til Karsten Warholm for å fortelle målgruppen at man heldigvis ikke trenger å gjøre som ham, med mindre man har planer om å bli verdensmester. Men man kan jo kanskje spise litt sunnere. Det er ganske overkommelig, spesielt når Extra har gode priser på sunne produkter, forteller kreatør Simen Frogner.

vimeo_video_preview


I de korte filmene til sosiale medier blir vi kjent med et sjarmerende trekløver bestående av Karsten Warholm, bransjekollega Amalie Iuel og treneren deres Leif Olav Alsnes. Gjennom filmene aktualiserer de Extras rabatter på alt fra frukt og grønt til kylling og fisk.  


vimeo_video_previewI tillegg har vi produsert et oppskriftshefte med enkle hverdagsretter for liten og stor. Heftet finnes i alle landets Extra-butikker og på nett.