wal

Spis kake - uten å bake 


I mars 2020 ble MinKake pyntet til fest av We Are Live. Nå kan du se deres oppdaterte visuelle profil med nye farger, bilder og videoer på minkake.no og i sosiale medier. 

 MinKake er eid av Coop og har åtte bakerier i Norge. På minkake.no kan du designe din egen kake ved å velge størrelse, farge, fyll, bilde og tekst. Kaken kan du hente i din foretrukne Coop-butikk neste virkedag.

– MinKake handler jo om fest og moro, og dette var noe vi ønsket å fremheve i det visuelle uttrykket. Ved justeringen av fargeprofil introduserte vi tre nye farger for å skape et enda sprekere univers vi kan leke oss i. Fargene ble et viktig element i utarbeidelse av bildestilen, som også blir brukt som et bærende element i den visuelle profilen for å la kakene stå i fokus, forteller Head of Design Kaja Isnes. 

Til redesigningen av MinKake tok vi også nye produktbilder av alle nasjonale og regionale kaker. En dusere variant av den nye fargepaletten ble brukt som bakgrunn på kakebildene. I tillegg skøyt vi en rekke situasjonsfilmer knyttet opp mot anledninger som barneselskap, 17. mai og konfirmasjon – til fristelse og inspirasjon. 

Foto: Margrethe Myhrer // Styling: Marianne Pfeffer Gjengedal // Film: Flambert